Helyi közélet

2015.05.12. 07:26

Árokban landolt egy Ford a Turulnál a hármas főúton

Miskolc, Szikszó - Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn éjszaka a 3-as főúton Miskolc és Szikszó között a Turulnál.

Miskolc, Szikszó - Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn éjszaka a 3-as főúton Miskolc és Szikszó között a Turulnál. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy lengyel rendszámú Ford Galaxy haladt a Turul után nem sokkal Szikszó irányába, amikor feltehetően a sofőr elbóbiskolhatott a kormánynál és húzott balra. Még "időben" magához tért a vezető és máris ellenkormányzott, de a manőver miatt a négykerekű kacsázni kezdett és irányíthatatlanná vált. Végül a jobb oldali árokba csapódott fejtetőre állva, majd visszaborult a kerekeire az árkot átívelve.

A helyszínre érkeztek a mentők munkatársai is, és az autóban utazó három férfi apróbb sérüléseit ellátták. Ezután viszont üresen mentek vissza a mentőállomásra, mert a férfiak saját felelősségükre helyben maradtak.

Az éjszakai gyér forgalomban nem okozott fennakadást a baleseti helyszínelés, a három sávból kettőt le kellett zárni, a szabad aszfaltcsíkon váltakozó irányban engedték az autókat a rendőrség munkatársai.

Az anyagi kár nem túl jelentős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában