Helyi közélet

2014.09.11. 16:18

II. Miskolci HELYNEKEM Kacsanap

Miskolc - A begyűjtéskor a gumikacsát rajtra készen le kell adni.

Miskolc - A begyűjtéskor a gumikacsát rajtra készen le kell adni.

2014. szeptember 13-án, szombaton rendezik meg a miskolci Szinva Teraszon (Kacsa Korzó) a II. Helynekem Kacsanapot. A délutántól kezdődő zenés és gasztronómiai programok mellett az esemény fő attrakciója maga a verseny, amikor a versenygumikacsák leúsznak a Szinva patakon, a Szinva teraszon – Kacsa Korzón elhelyezett célig. A rajt a Nagyváthy János utcai Szinva hídnál lesz. A gumikacsákat a verseny rajtjánál egyszerre helyezzük a mederbe. A versenypálya kialakításának köszönhetően a célba érkezők sorrendje egyértelmű.

A HELYNEKEMben (Széchenyi u. 30.) már augusztus 26-tól minden nap (vasárnap-hétfő kivételével) 13 órától vásárolható versenygumikacsa.

Begyűjtés

Szeptember 13-án a begyűjtéskor a gumikacsát rajtra készen le kell adni 15-17 óra között a Kacsa Korzón elhelyezett regisztrációs pontban.

Csak a leadott, versenyre regisztrált gumikacsák vesznek részt a versenyben.

A verseny napján egész délután gyermek-családi, gasztronómiai programok, táncbemutató és koncertek várják a Kacsa Napra látogatókat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában