Helyi közélet

2014.08.07. 11:37

Küldjön hírt - Augusztus 31-ig pályázhatnak az "Aranytollra"

Ózd - A Szeretet Gyermekei Alapítvány Ózdi Szép Szó Irodalmi Köre "Aranytoll" címmel meghirdette a IV. Irodalmi pályázatot vers és próza kategóriában.

Ózd - A Szeretet Gyermekei Alapítvány Ózdi Szép Szó Irodalmi Köre "Aranytoll" címmel meghirdette a IV. Irodalmi pályázatot vers és próza kategóriában.A pályamunkákat három korcsoportból várják Ózd város és térségéből: általános iskolások, középiskolások és felnőttek. A dolgozatok maximum öt gépelt oldal terjedelműek lehetnek.

A pályázat jeligés. A pályázó a nevét, címét, telefonszámát, életkorát zárt borítékban külön helyezze el és juttassa el az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárába (Petőfi tér 1.) Csörgőné Csépányi Krisztinának, vagy az Ózdi Szép Szó irodalmi lap szerkesztőségébe Fazekasné Szabján Erikának. Címe: Ózd, Mosonyi Mihály u. 25.

Aki email-ban szeretné elküldeni pályamunkáját, megteheti. Cím: [email protected]. Beküldési határidő: 2014.augusztus 31.

A kiírók szerint a pályázat meghirdetésének fő célja, hogy minél több irodalmat kedvelő amatőr pályázó megtapasztalhassa az alkotás örömét és lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra az Ózdi Szép Szó irodalmi újságban.

Az ünnepélyes eredményhirdetés 2014.október 8-án 16 órakor lesz az Ózdi Városi Könyvtárban. (Petőfi tér 1. )

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában