Helyi közélet

2014.06.11. 17:49

Fesztivál a bátraknak, a hősöknek

Borsod-Abaúj-Zemplén - Még várjuk a pedagógusok jelentkezését a Zimbardo-tréningre.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Még várjuk a pedagógusok jelentkezését a Zimbardo-tréningre.

Korábban írtunk arról, hogy a Hősök Tere program kétmodulos, 8 órás tréningjén megyénkbeli pedagógusok is részt vehetnek teljesen ingyen, az Észak-Magyarország segítségével. A június 25-ei tréningen azt tanulhatjuk meg, hogyan lehetünk a hétköznapokban bátrak, hogyan álljunk ki másokért, hogyan változtathatjuk meg a világot, és mindezt hogyan adhatjuk át könnyen és egyszerűen a fiataloknak is.

A Hősök Tere program szervezői azonban még a tréning előtt ízelítőt adnak a hősies gondolkodásból, hősies életmódból egy fesztivál keretén belül, melyet június 15-én rendeznek a fővárosban, a Budapest Parkban.

A fesztiválhoz csatlakozott a miskolci Szinvapark is, ahol a 2. emeleten az esti órákban egy nagy televízió segítségével követhetjük végig a fővárosi eseményeket, valamint a miskolci akciócsoport tevékenységét a foci vb két meccse közötti szünetben.

Az ingyenes tréningre pedagógusok jelentkezését várjuk az [email protected] címen.

A Zimbardo-tréningen Tamás József építőmérnök is szeretne rész venni. Lapunknak elárulta, egész családja érdeklődik a szociológia iránt, mert ez a tudományterület olyan általános érvényű igazságokat tartalmaz és olyan szemléletet ad, amelyre minden embernek szüksége lenne. József szerint már az általános iskolában el kellene kezdeni a szociológia oktatását és Zimbardo professzor kutatásának az eredményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában