Helyi közélet

2014.06.18. 11:42

Adományvonalat nyert a MÁSA

Miskolc - Most már egy telefonhívással, vagy SMS-sel is segíthetjük a a Miskolci Állatsegítő Alapítvány munkáját.

Miskolc - Most már egy telefonhívással, vagy SMS-sel is segíthetjük a a Miskolci Állatsegítő Alapítvány munkáját.Sikerrel pályázott a Miskolci Állatsegítő Alapítvány a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány (NIOK) pályázatára, melyben elnyertek egy úgynevezett adományozó vonalat. A lényege: a 13600 számot hívva és a 68-as melléket kérve 250 Ft-tal támogatja a telefonáló az Állatsegítőt.

A Miskolci Állatsegítő Alapítványtól megtudtuk: a befolyt összeget a kutyakifutók eső és napfény védő szerkezetére és a mindennapi működésükre szeretnék majd elkölteni illetve régi nagy álmuk között szerepel hogy a kutya rehabilitációt be tudják indítani a közeljövőben. Ezért a MÁSA arra kér mindenkit, hogy akinek módjában áll az egy hívással vagy sms-sel támogassa működésüket, hiszen több mint 300 "védencük" van jelenleg is.

(SMS: 13600 számra a 68-as számot kell elküldeni ha a MÁSA-t akarja valaki támogatni.) Ha bármilyen kérdés felmerülne az adományvonallal kapcsolatban, akkor a 06-30-737-88-81 illetve a 06-30-232-18-90-es számot érdemes feltárcsázni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában