Helyi közélet

2014.05.24. 12:46

MK-döntő - Kicsit telhetetlen: ez a meccs még kell

Miskolc - Fábián Zsolt, a Bíborszél együttes frontembere úgy érzi, hogy a DVTK-nak áll a zászló vasárnap.

Miskolc - Fábián Zsolt, a Bíborszél együttes frontembere úgy érzi, hogy a DVTK-nak áll a zászló vasárnap. ,,Piros betűvel be van írva a naptáramba a dátum, így ha valaki, például egy rendezvényszervező azzal keresett volna meg bennünket, hogy vasárnap este adjunk koncertet, azt válaszoltam volna: ne haragudj, most nem lehet róla szó, ez ugyanis már egy foglalt időpont" – mondta elöljáróban az Észak-Magyarországnak Fábián Zsolt, a Bíborszél zenekar frontembere, amikor a Diósgyőr – Újpest Magyar Kupa-döntővel kapcsolatban megkerestük. Az erősen piros-fehér érzelmű zenész ezzel együtt elárulta azt is, hogy jegye a P szektorba szól, valamint azt, hogy budapesti otthonából fog a Puskás Ferenc stadionba érkezni, tizennégy esztendős lányával, és a lánya barátnőjével.

Felszívják magukat

A DVTK drukkert arról is kérdeztük, hogy mennyire engedi el magát egy Diósgyőr-mérkőzésen?

– Nagyon ki tudok vetkőzni magamból... – vallotta be Fábián Zsolt. – Az embernek, ha énekes, oda kell figyelnie azért a hangjára, de nem mindig sikerül... Amikor elkap a HÉV, akkor elkap... A Ferencváros ellen játszott Ligakupa-meccsen, amelyen 2-1-re győztünk, rettentően szétüvöltöttem magam...

A fináléról az alábbiakat nyilatkozta Fábián Zsolt:

– Nem tudom konkrétan, hogy mi történt a Paks elleni kisiklásunk óta, de a csapat játéka azóta rendben van, látványosan kijönnek a lépések. Azt kívülről is látni, hogy ebben benne van a munka... Ez a szezon már eddig is csodálatos, örülhetünk, de egy kicsit hadd legyek telhetetlen: ezt az egyet, a kupadöntőt még húzzuk be... Az Újpest legutóbb 6-1-re verte a Kecskemétet, de szerintem ezt az eredményt nem lehet alapnak tekinteni, hiszen azért kettő öngól is volt... Egy MK-döntő egyébként is mindig különleges, semmilyen más mérkőzéssel nem hasonlítható össze, felszívják magukat a résztvevők, és még ha abból is indulok ki, hogy a tavasszal 2-0-ra kikaptunk náluk, akkor is nekünk áll a zászló.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában