Helyi közélet

2014.04.17. 12:33

Még nem áll le a barcikai távfűtés

Kazincbarcika - A tervek szerint a héten nem áll le a távfűtés a kazincbarcikai lakásokban – adta hírül a Barcika Szolg Kft.

Kazincbarcika - A tervek szerint a héten nem áll le a távfűtés a kazincbarcikai lakásokban – adta hírül a Barcika Szolg Kft.Balla Zoltán energetikai igazgatóhelyettes elmondta: a több mint 8000 távfűtéses lakásban továbbra is folyamatosan szolgáltatnak, hiszen a meteorológusok előzetesen markáns lehűlést jeleztek a húsvét előtti időszakra. A hét első felében ez így is volt, jóval hűvösebbek a nappalok és az éjszakák, mint az elmúlt hetekben.

A fűtési szezon egyébként május 15-éig tart; a Barcika Szolg Kft. a társasházakkal kötött szerződésnek megfelelően végzi a szolgáltatást mindaddig, amíg szükséges. Amennyiben egy-egy társasház ettől eltérően igényli a fűtésszolgáltatást, úgy a felhasználó képviselőjének ezt írásban kell jeleznie az illetékesek felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában