Helyi közélet

2013.08.29. 19:31

Tour de France, mint családi program

Miskolc - A Tour de France igazából nem csak abból áll, hogy bekapcsolva a tv-t azt látjuk, hogy tekernek a versenyzők, két óra múlva visszatérve még mindig csak megy a monoton hajtás, és semmi sem változik... látszólag.

Miskolc - A Tour de France igazából nem csak abból áll, hogy bekapcsolva a tv-t azt látjuk, hogy tekernek a versenyzők, két óra múlva visszatérve még mindig csak megy a monoton hajtás, és semmi sem változik... látszólag.A valóság ettől izgalmasabb, sőt a helyszínen még színesebb és élményekkel telibb esemény, mint azt feltételeznénk. Így gondolta ezt egy miskolci család is, akik nyári programnak a Tour de France alpesi szakaszait választották. Hogy milyen is élőben a Giro d Italia és a Tour de France, arról a Kerékpáros Miskolc Egyesület szervezésében Nehézy László tart fényképes élménybeszámolót 2013.08.31-én szombaton, 12.30-tól a Szinvapark 2. emeletén.

EM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában