Helyi közélet

2012.12.02. 14:21

"Embernek lenni...": jubileumi gála

Miskolc - A 10 éves jubileumát ünneplő Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola alapítványa jótékonysági gálaműsort rendezett szombaton a Művészetek Házában „Embernek lenni…” címmel.

Miskolc - A 10 éves jubileumát ünneplő Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola alapítványa jótékonysági gálaműsort rendezett szombaton a Művészetek Házában „Embernek lenni…” címmel."Intézményünkben régóta hagyomány, hogy bizonyos időközönként gálaműsorral kedveskedünk tanulóink családjának, barátainak. Ilyenkor iskolánk minden tanulója – 488 gyermek - és pedagógusaik is szerepelnek." - tudtuk meg Pappné Orosz Klára igazgatótól. "Az utóbbi két alkalommal – s az idei sem lesz másként - már tematikus gálákat szerveztünk, melynek lényege, hogy mindig valamilyen téma köré rendezzük a műsorszámokat."

A mostani téma „Embernek lenni…..”, azaz életünk fordulói, eseményei, örömei, bánatai kerültek reflektorfénybe szombaton este - vázolta az intézményvezető.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában