Helyi közélet

2012.03.23. 08:11

Múltidézés a szerkesztőségben

Miskolc - Szántó István, az Észak-Magyarország főszerkesztő helyettese (<a href="http://www.boon.hu/jegyzet-a-kozepkor-lehelete/1934633">akinek a régi Miskolcról szóló jegyzeteit péntekenként, így ma is, olvashatják</a>) tartott csütörtökön előadást jelentős számú érdeklődőnek szerkesztőségünkben. Az előadás címe „A régi Miskolc – érdekességek a múltból” volt, a rendezvényt a miskolci VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház szervezte Miskolc, az én városom sorozatának részeként.

Miskolc - Szántó István, az Észak-Magyarország főszerkesztő helyettese (akinek a régi Miskolcról szóló jegyzeteit péntekenként, így ma is, olvashatják) tartott csütörtökön előadást jelentős számú érdeklődőnek szerkesztőségünkben. Az előadás címe „A régi Miskolc – érdekességek a múltból” volt, a rendezvényt a miskolci VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház szervezte Miskolc, az én városom sorozatának részeként.

– Olyannyira lelkes volt a közönség, hogy az előadás után beszélgetés alakult ki közöttünk a régi belvárosról: felidéződtek az emlékek – mondta Szántó István.

A közönség a rendezvény után a szerkesztőség munkájával is ismerkedett.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában