Helyi közélet

2012.02.09. 13:57

Jegyzet: Teccik

<em>Kettős érzés munkál a hírt olvasóban hiszen olyan „vállalkozásról” van szó, amely itt van a hétköznapjainkban, de földrajzilag,üzletileg és filozófiailag fényévekre helyezkedik el tőlünk.</em> <strong>Pap Gyula jegyzete</strong>.

Kettős érzés munkál a hírt olvasóban hiszen olyan „vállalkozásról” van szó, amely itt van a hétköznapjainkban, de földrajzilag,üzletileg és filozófiailag fényévekre helyezkedik el tőlünk. Pap Gyula jegyzete.A nagyon apró fillérek mesterei, a lehet gyarló - de valós - emberi szükségletet jól felismerők, műszaki, technikai intelligenciával kezelni tudók győzelme a legnagyobb közösségi oldalt működtető cég várható tőzsdei sikere. A napi gazdasági zsenialitásokon gyakran szörnyűlködve, a megszorítások, újabb és rafináltabb elvonások, elherdálások arcátlanságán ledöbbenve anélkül, hogy bármi közünk lenne hozzá - egy kicsit azért igen - egy pillanatra „feldob” az információ. A hozzáértők tudják mit jelent, a prognózis, hogy a felületet illetően az idén meglesz a havi egymilliárd egyedi látogató is. A technikai érzékenységre, a reálfolyamatokhoz való alkalmazkodást tekintve nézve sokatmondó adat, hogy a felhasználói bejelentkezések fele valamilyen mobil eszközről történik. Szemben számos egyéb gazdasági csúcsteljesítménnyel ez esetben, ha van affinitásunk hozzá mi magunk is profitálhatunk ebből a sikerből, élvezhetjük előnyeit.

Épp ezért egy pillanatra emeljük fel a hüvelykujjunkat, nyomjunk egy „lájkot” a Facebook-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában