Helyi közélet

2011.10.21. 10:21

"Ne etessék a galambokat!"

Miskolc - <a href="http://www.boon.hu/belvaros-galamb-fronton-sz-a-helyzet/1819247">Helyszíni "szemlénk"</a> után csütörtökön&nbsp;<a href="http://www.boon.hu/belvarosi-galamb-ugy-egy-idos-no-20-kilo-buzaval/1819918">egy ingatlan tulajdonos írta meg</a> a Borsod Online-nak a véleményét a miskolci belvárosban tapasztalható galamb ürülék ügyben. Íme a Miskolci Önkormányzat jelenlegi álláspontja!

Miskolc - Helyszíni "szemlénk" után csütörtökön egy ingatlan tulajdonos írta meg a Borsod Online-nak a véleményét a miskolci belvárosban tapasztalható galamb ürülék ügyben. Íme a Miskolci Önkormányzat jelenlegi álláspontja! "Az elsődleges az, hogy ne etesse a lakosság a galambokat!" - nyilatkozta Dobos Tímea, Miskolc szóvivője. "A Polgármesteri Hivatal ugyanakkor a múlt héten rendelte meg a Városgazda Kft-től a Royal közben a galambürülék feltakarítását. Nagy nyomású gőzborotvával távolították el az ürüléket a díszburkolatról, azonban egy hét elteltével szinte ugyanúgy néz ki a terület. A galambok fészkelését madárháló és madártüske kihelyezésével akadályoztuk meg."


Miskolc - Rendszeres látogatója vagyok a lapnak, és örömmel vettem tudomásul, hogy végre valakinek  föltűnt - az ott lakókon, és dolgozókon kívül - az elviselhetetlenül sok galamb. - írja Olvasónk tegnapi "galambos" írásunk kapcsán.

Miskolc - Nem elég, hogy így sem valami rózsás a "főutca" látogatottsága, még azt a kevés járókelőt, és vásárlót is elűzik a galambok. Pontosabban a galambürülék. Legalábbis ezt állítja a belvárosi kereskedők egy része.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában