Helyi közélet

2011.09.20. 14:17

Nézőpont: Elintéztük...

<em>Május volt, amikor írtuk: ember legyen a talpán, aki a Széchenyi negyedben (Bazár tömbben) található parkolóban el tud igazodni</em>. <strong>Hajdu Mariann jegyzete.</strong>

Május volt, amikor írtuk: ember legyen a talpán, aki a Széchenyi negyedben (Bazár tömbben) található parkolóban el tud igazodni. Hajdu Mariann jegyzete. Vasrácsokkal osztották fel a területet, de a vasrácsokon belül is vannak ingyenes részek, illetve olyanok, amelyek a parkoltató céghez tartoznak. Vagyis – jegyeztük meg – minden jel arra utal, hogy a város parkoltató cégére valaki komoly konkurenciát nyitott. Hamarosan kiderült, így is van, és az is, hogy a hatóság tőlünk értesült a kialakult helyzetről: nem tudták ugyanis, hogy egy cég illegálisan parkoltat a belváros közepén. Hogy miért nem tudták, az más kérdés. Az viszont tény, hogy nemsokára arról adtunk hírt, bár meg akarja szüntetni a parkolót az önkormányzat, de a határozata nem jogerős, mert a parkoltatók fellebbeztek a döntés ellen.

Nos, tegnap – három és fél hónap elteltével – pont került a történet végére. Az önkormányzat hírül adta a sikersztorit: elérték, írják, még az eljárás befejezése előtt, hatósági nyomásra, hogy bezárjon végre az illegális parkoló.

A sikernek mi is nagyon örülünk. Az pedig külön öröm, hogy leírhatjuk, íme egy újabb ügy, amit mi robbantottunk ki.

- Hajdu Mariann -


Miskolc – Megszüntette a miskolci Önkormányzat a Bazár tömbben a vasrácsos boxokban kialakított illegális parkolókat, amit egy magáncég alakított ki az önkormányzat tulajdonában álló területen.

Miskolc - Pár napon belül lezárják a Bazár udvari parkoló illegálisan működő részeit.

Miskolc – 180, 270, 300 – tíz méteren belül ilyen árakon parkolhatunk a belvárosban. Amit kapunk érte, majdnem ugyanaz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában