Helyi közélet

2011.08.16. 20:41

Eltávolították a darázsfészket a miskolci játszótérről

Miskolc - Védőruhában és védőkesztyűben a faág lemetszésével távolította el a méhész a fokozottan veszélyes lódarázs fészket Miskolcon, a Fazola Henrik utca 11. szám előtti játszótérnél kedden este.

Miskolc - Védőruhában és védőkesztyűben a faág lemetszésével távolította el a méhész a fokozottan veszélyes lódarázs fészket Miskolcon, a Fazola Henrik utca 11. szám előtti játszótérnél kedden este.Ahogy beszámoltunk róla: 2011. augusztus 15-én este lakossági bejelentés érkezett, hogy a Fazola Henrik utcán lévő játszótérnél darázsinváziót tapasztalnak. Az életveszély elhárítása miatt azonnali intézkedést rendelt el Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. A Miskolc Polgári Védelmi Kirendeltség vezetője szakember segítségét kérte, aki egy kézilabda nagyságú lódarázsfészket talált a játszótéren lévő fa tetején, mintegy 5-6 méter magasságban. Tűzoltóautó a hely szűke miatt nem tudott beállni a helyszínre, így egy speciális létra segítségével oldották meg a fészek eltávolítását.

A méhész kedden este díjmentesen, társadalmi munkában távolította el a darázsfészket, mivel estére húzódnak vissza a helyükre a darazsak



Miskolc - 2011. augusztus 15-én este lakossági bejelentés érkezett, hogy a Fazola Henrik utcán lévő játszótérnél darázsinváziót tapasztalnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában