Helyi közélet

2011.06.12. 12:43

Mi történt június 11-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

<p>Miskolc - Összeállításunkból megtudhatja mi történt június 11-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

 A Kárpát-medencétől nyugatra egy anticiklon helyezkedik el. Térségünk felett egyre inkább ennek az anticiklonnak a hatása érvényesül, ezért szárazabb és melegebb levegő áramlik fölénk.- Bujdosó Bence előrejelzése

15 órája |A Diósgyőri VTK bajnokcsapata az idei NB II-es bajnokság, szombati utolsó fordulójában, Orosházán, történetének 900. másodosztályú (II. liga, NBB, NB II, NB I/B) mérkőzésén lép pályára. Az Orosháza FC vs. Diósgyőri VTK találkozóról élőben tudósítunk a Borsod Online-on 18 órától! 

1 napja |A szurkolókat napok óta az tartja lázban, vajon kik igazolhatnak el az Andrássy útról, illetve kik jöhetnek Diósgyőrbe.  

Reni 18 éves diáklány, hostess és modell, a Kazincbarcikán meghirdetett Kelet Szépe 2011 Szépségverseny egyik döntőse. 12 évig nagyon komoly szinten táncolt, szinte minden műfaját kipróbálta ennek a művészetnek.

Budapest, Miskolc (MTI) - Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon szombat reggel - közölte a MÁVINFORM az MTI-vel.

Miskolc - A háromnapos európai összehangolt közlekedésrendészeti akció Borsod-Abaúj-Zemplénben is elsősorban az ittas és bódult állapotban történő járművezetés megakadályozására irányul.

Felsőzsolca - Záportározók épülnek mindazon települések térségében, amelyeket veszélyeztet a hegyi patakok áradása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában