Erőteljes melegedés kezdődik

Időjárás előrejelzés
Időjárás előrejelzés
 A Kárpát-medencétől nyugatra egy anticiklon helyezkedik el. Térségünk felett egyre inkább ennek az anticiklonnak a hatása érvényesül, ezért szárazabb és melegebb levegő áramlik fölénk.- Bujdosó Bence előrejelzése

Vasárnap az időnként erősen megnövekvő felhőzet mellett már többórás napsütésre is számíthatunk. Elvétve fordulhat elő jelentéktelen eső, zápor. Mérsékelt lesz az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10 és 13 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 26 fok között alakul.

Hétfőn a sok napsütés mellett, időnként erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északias irányú szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10 és 13 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 26 fok között alakul.

A következő napok időjárása (keddtől szombatig):

Kedden és szerdán átmenetileg több felhő lesz felettünk, de emellett mindenhol lehet számítani néhány órás napsütésre. Helyenként kialakulhat zápor, egy-két helyen zivatar. Csütörtöktől sok napsütésre és kevés felhőre van kilátás, csapadék nélkül. A hőmérséklet fokozatosan emelkedik, a hétvégére kánikula köszönt be.