Helyi közélet

2010.09.19. 19:53

Kiderült a Görömbölyi Őszön

<p>Miskolc-Görömböly - Változatos program fogadta az idén 18., háromnapos Görömbölyi Ősz rendezvényeinek látogatóit. Az első naphoz képest, amikor is kissé átírta a programot, szombaton kegyes volt az időjárás a szervezőkhöz, résztvevőkhöz.</p>

Ottjártunkkor a Görömbölyi Közösségi Ház körül éppen 10 csapat mérte össze sütő-főző tudását, ráadásul mindenki más étellel indult a Nagy Kanáll Főzőversenyen. Mint Kandik Ferenc Venesz-díjas mesterszakács még a zsűrizés előtt elmondta: érdekes ételekkel készültek a versenyzők, s mind az alapanyagok, mind az elkészítés módja igazodott a szüreti időszak hangulatához. (Az Észak-Magyarország még visszatér a rendezvényre egy későbbi Konyha-oldalon.)

No persze nem hiányzott a hangulatfokozó sem! Igaz, a vidámsághoz nem feltétlenül volt szükség borocskára: mi például éppen a családi ügyességi sorversenyekre érkeztünk, ahol gyermekek és szüleik, illetve testvérek párokban mérkőztek meg, olykor bekötött szemmel, olykor egymással összekötött lábakkal futotva – naná, hogy nem maradt el a nevetés!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában