Helyi közélet

2010.08.28. 16:46

Több mint egymillió gyűlt össze a halálra gázolt rendőr családjának - RTL Híradó

<p>Budapest - Több mint egymillió forint gyűlt össze a Radovic Dusan emlékére szervezett kispályás futball meccsen szombaton, Budapesten - tudta meg az RTL Híradó. Az összeget az elhunyt rendőr családjának gyűjtötték egykori kollegái, tűzoltók, mentők és polgárőrök.</p>

A meccsen minden erejüket bedobták a játékosok, igaz, ez alkalommal nem az volt a fontos, hogy melyik csapat győz. A mentők, tűzoltók, rendőrök és polgárőrök azért jöttek össze, hogy közösen segítsék Radovic Dusan özvegyét és kislányát. A meccsre egyébként a néhai rendőr özvegye is elment, de nem akart nyilatkozni. Azt mondta, még mindig nagyon nehezen beszél férje haláláról.

A sofőr július 24-én menekült el a rendőrök elök, akik igazoltatni akarták. A szakértői vélemény szerint a férfi alkoholt és drogot is fogyasztott, sőt, egy másik ügye miatt már kereste a rendőrség, ezért próbált elmenekülni. A Keleti pályaudvarnál bekerítették a rendőrök, de hátramenetbe kapcsolt és gázt adott. A gyanú szerint ekkor ütötte el Radovic Dusant, aki a helyszínen meghalt. A szándékos emberöléssel gyanúsított férfi ügyvédje szerint azonban nem bizonyított, hogy a gázolás okozta a rendőr halálát. Az ügyészség viszont továbbra is kitart emellett. A sofőr előzetes letartóztatásban van. Ha bűnösnek találja a bíróság, akár életfogytiglant is kaphat.

- Független Hírügynökség -


Eltemették Radovic Dusánt

boon | 2010.07.29 14:31
Ózd - Csütörtökön délután fél háromtól az ózdi Gyári Temetőben tartják meg Radovic Dusán hamvasztás utáni búcsúztatóját. A múlt pénteken halálra gázolt rendőrzászlós az észak-borsodi városban élt 18 éves koráig, ezután elkerült Ózdról, majd tudatosan készült a rendőri pályára.


Rendőrségi felhívás: Várható forgalomkorlátozások Ózdon

boon | 2010.07.28 21:17
Miskolc, Ózd - Mint arról korábban már beszámoltunk csütörtökön délután fél háromkor a Gyári temetőben tartják a múlt pénteken elhunyt Radovic Dusán rendőrzászlós hamvasztás utáni búcsúztatóját.

Halálra gázolt egy rendőrt - csütörtökön temetik a fiatal zászlóst

fuggetlen | 2010.07.28 10:21
Csütörtök délután temetik el azt a fiatal rendőrt, akit múlt pénteken gázolt halálra egy autós Budapesten, a Keletinél. A 30 éves zászlóst Ózdon, a Gyári temetőben helyezik végső nyugalomra.

Hősi halottnak kijáró tisztelettel

eszak | 2010.07.27 20:24
Ózd - Csütörtökön délután, fél háromkor hősnek kijáró külsőségek között búcsúztatják az ózdi Gyári Temetőben a múlt hét pénteki tragikusan végződött autós üldözés során a Keleti pályaudvar környékén elgázolt, borsodi származású rendőrt, Radovic Dusán zászlóst.

Halálos rendőrgázolás - A gázoló váratlan kitárulkozása

mon | 2010.07.27 08:49
Miért fordult a riporterek felé és akart a kamerák kereszttüzében a nyilvánosság előtt beszélni a férfi, aki halálra gázolt egy rendőrt pénteken?

Halálra gázolt egy rendőrt - nem ez volt az első rendőrségi ügye a gázolónak - RTL

fuggetlen | 2010.07.26 19:36
Nem a pénteki volt az első autós üldözése annak a férfinak, aki halálra gázolt egy rendőrt a fővárosban.

A gázoló állítja: nem szándékosan ölt

eszak | 2010.07.26 15:34
Budapest, Miskolc, Ózd - Családjával indult volna nyaralni a pénteken a Keletinél halálra gázolt rendőr zászlós.

Ózdon lesz Radovic Dusán búcsúztatója

boon | 2010.07.25 19:36
Ózd - Radovic Dusán tudatosan készült a rendőrpályára, általános és középiskolai tanulmányait még Ózdon fejezte be, majd ezután évről-évre folyamatosan képezte magát. Harminc évesen avatták volna tiszté, de ezt már nem élhette meg a pénteken meggyilkolt rendőr.

Hősi halált halt az ózdi születésű fiatal rendőr

boon | 2010.07.25 13:01
Radovic Dusán (született Ózd, 1980. május 21.), a miskolci rendészeti szakközépiskola elvégzése után 1999-ben került Budapestre és kezdte meg szolgálatát Zuglóban. Élt-halt a kerületért, szenvedéllyel végezte munkáját, elhivatott és rendkívül tehetséges fiatalembernek ismerték kollégái és barátai.

Exkluzív felvétel: így fogták el a rendőrgyilkost

fuggetlen | 2010.07.25 11:59
Egy arra járó autó utasai vették fel, ahogy elfogták a rendőrgyilkost. Ők juttatták el a TV2-höz a képeket.

Halálra gázolt egy rendőrt - a többszörösen büntetett előéletű férfi nagyrészt beismerte tettét

fuggetlen | 2010.07.24 12:02
Nagyrészt beismerő vallomást tett az a férfi, aki péntek délután gázolt halálra egy rendőrt a Keleti pályaudvarnál, menekülés közben. Mint kiderült, a gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, jogosítványa sem volt, és még az sem tisztázott, kié volt a kocsi, amelyet vezetett.

Több százan emlékeztek a halálra gázolt rendőrre

fuggetlen | 2010.07.24 08:43
Több százan gyűltek össze a XIV. kerületi rendőrkapitányság épülete előtt pénteken este, hogy gyertyát gyújtsanak annak a fiatal rendőrnek az emlékére, akit délután gázolt halálra egy menekülő autós Budapesten, a Keleti pályaudvarnál.

Üldözés közben halálra gázoltak egy rendőrt a Keletinél

fuggetlen | 2010.07.23 16:17
Halálra gázoltak egy rendőrt Budapesten, a Keleti pályaudvarnál péntek délután. A sofőrt a XIV. kerületben akarták megállítani az egyenruhások, de elhajtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában