Helyi közélet

2010.08.12. 08:35

Árvíz: Átutalják a 120 ezret

<p>Miskolc - Nincs határidő sem, a lejárata a bontás befejezését jelző dokumentum visszaküldésére datálódik.</p>

Korábban már beszámoltunk róla: a Helyreállítási és Újjáépítési Bizottság döntése alapján 120 ezer forinttal járulnak hozzá az árvízben megsérült és lakhatatlanná vált házak bontási munkálataihoz. Szerdán a megyeházán írták alá azt a szerződést, amely alapján azonnal megkezdik az átutalásokat.

Köszönettel vettük és adjuk tovább a rászorulóknak” – mondta el Ódor Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke, a helyreállítási és újjáépítési bizottság vezetője. A Miskolc, Szikszó, Sajólád és Felsőzsolca károsultjai között bontási támogatásként szétosztott összeg várhatóan csak részben fedezi a költségeket, de hála illeti az adományozókat a bajban tanusított önzetlenségükért - jelezte az elnök. A napokban tisztázódott: ahol az önkormányzat vállalta a feladatot ott az illetékesekkel kötnek szerződést, várhatóan közmunkások részvételével végzik majd a munkát. A szerződésben nem kérnek számlát, nincs határidő sem, a lejárata a bontás befejezését jelző dokumentum visszaküldésére datálódik.

ÉM-PGY

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában