Helyi közélet

2010.07.31. 15:36

Ketten előzetesben a perkupai erőszaktevők közül

<p>Miskolc, Perkupa - Két gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezett pénteken a Miskolci Városi Bíróság azok közül, akik a napokban fenyegetéssel kényszerítettek szexuális kapcsolatra egy fiatalkorú lányt a Borsod megyei Perkupán. Hárman szabadlábon védekezhetnek - közölte a Független Hírügynökséggel szombaton Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.</p>

Az öt férfi egy 14 éves lányt fenyegetéssel kényszerített szexuális kapcsolatra több mint egy héttel ezelőtt. A rendőrség eddigi adatai szerint a helyben lakó gyanúsítottak a fiatal lányt egy félreeső helyre csábították, és mindannyian szexuális kapcsolatot létesítettek vele. Az eset körülményeit mégy vizsgálják. A lány hozzátartozói egy héttel az eset után tettek bejelentést a rendőrségen. Az öt férfi közül a legidősebb 30, a legfiatalabb 18 éves.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást az öt perkupai fiatalemberrel szemben.

- Független Hírügynökség -


Erőszakoskodtak a kiskorúval Perkupán

boon | 2010.07.30 07:37
Perkupa - Szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények alapos gyanújával indított eljárást a megyei rendőr-főkapitányság – tudtuk meg Dobi Tamás, a sajtóiroda munkatársától.

Szexre kényszerítették a fiatalkorú lányt Perkupán

fuggetlen | 2010.07.29 11:06
Perkupa - Többen szexre kényszerítettek egy fiatalkorú lányt a Borsod megyei Perkupán. Az elkövetők pontos számát egyelőre nem közölte a rendőrség, de a gyanúsítottak már bűnügyi őrizetben vannak. Ellenük szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények miatt folyik eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában