Garázda

2024.02.04. 09:30

A sárospataki benzinkúton esett neki a haragosának

Kinyitotta a másik gépkocsi jobb első ajtaját és behajolva egy esetben ököllel arcon ütötte az autóban ülő férfit.

Boon.hu

Fotó: Shutterstock

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben - tudta meg a Boon.hu. A vád szerint a férfi 2023. október 23-án dél körül egy sárospataki üzemanyagtöltő állomáson észrevette az ott tartózkodó haragosát, egy másik férfit. A gépkocsijával  a másik autója mellé állt és kiszállt, majd kinyitotta a másik gépkocsi jobb első ajtaját és behajolva egy esetben ököllel arcon ütötte az autóban ülő férfit. Ezt követően hangosan szidalmazni kezdte haragosát, majd lábbal berúgta a kocsi ajtaját és elhajtott a töltőállomásról.

Próbára bocsáthatják 

A megtámadott férfi a vádlotti bántalmazás következtében orvosi látlelettel igazolt sérülést nem szenvedett. A vádlott  cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátás intézkedés alkalmazását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában