Mi van itt?

2024.01.24. 07:20

Szürreális: a gyerekeivel ivott a kocsmában, majd cigit kért a kiskorútól és előkerült a kés is

Nagy kérdés, hogy mit keresett ennyi kiskorú egy kocsmában, és hogy a vendéglátóipari egységet érte-e ejnye-bejnye?

Boon.hu

Előkerült a kés is...

Fotó: Shutterstock

Tárgyalást tart az Ózdi Járásbíróság szerdán annak a férfinak az ügyében, aki az ügyészség szerint 2022. novemberében egy borsodi kistelepülés sörözőjében italozott két kiskorú gyermekének jelenlétében.

A vádlott felfigyelt a szintén a sörözőben tartózkodó kiskorú sértettre, majd elhatározta, cigarettát szerez tőle, ennek érdekében annak átadására szólította fel a sértettet, majd meg is fenyegette őt. Azt követően, hogy a kiskorú sértett a felszólításnak nem tudott eleget tenni, a vádlott elővett egy 8,5 centiméter pengehosszúságú zsebkést, majd azzal szúró mozdulatot tett a sértett irányába.

A kezén sebesült meg

A sértett kezével ösztönösen próbálta a támadást elhárítani, amelynek során a vádlott a bicskájával a sértett jobb hüvelykujján 1 centiméter hosszúságú és 0,5 milliméter mélységű – 8 napon belül gyógyuló - sérülést okozott. A vádlott cselekményét legalább egyik felügyeletére bízott kiskorú gyermeke is észlelte.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint akár az eljárás befejezése is várható a szerdai tárgyalási napon - tudta meg a Boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában