Kattant a bilincs

2023.07.14. 09:21

Késsel rabolt ki egy dohányboltot Sátoraljaújhelyen

Késsel fenyegette meg a dohánybolt eladóját az a férfi, akit a rendőrök egy óra alatt beazonosítottak és elfogtak Sátoraljaújhelyen.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Andrey Mihaylov

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi férfival szemben.

 

A gyanúsított 2023. július 13-án 10 óra 30 perc körül bement egy sátoraljaújhelyi dohányboltba, ahol egy késsel megfenyegette az eladót, hogy átadja a pénztárban lévő pénzt. A támadó több mint 100 000 forintot zsákmányolt, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök egy óra alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vett, majd kezdeményezte letartóztatását - tájékoztatta a boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában