Bűnügyi hírösszefoglaló

2023.07.02. 19:00

Halott testvérével élt együtt Királdon, dílert kapcsoltak le Miskolcon

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében június utolsó hetében.

Boon.hu

A nyílt utcán ütöttek rajta a dílereken Miskolcon

Három díler és három fogyasztó ellen indított büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) miskolci osztálya. A rajtaütéssel több mint ezer adag kábítószer piacra kerülését akadályozták meg. A különböző típusú drogok feketepiaci értéke meghaladja a 8 millió forintot.

Szerelmi bánatában a Sajóba akart ugrani egy férfi

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. június 27-én 20 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember a Sajólád és Sajópetri települések között található hídról a folyóba akar ugrani.

Évekig halott testvérével élt, aztán ő is meghalt Királdon

Meglehetősen bizarr ügyre derült fény Királdon. A Kékvillogó.hu cikke szerint egy házban két holttestet találtak. Ez egyik már hat éve ott lehetett.

Borsodi áldozata is van a facebookos csalóknak

A sértett a Facebookon megjelenő kriptovaluta befektetési hirdetésre kattintott, majd megadta adatait és a telefonon jelentkező „személyi titkár” kérésére több programot is telepített a számítógépére és mobiltelefonjára.

Időskorú és ittas embert támadott meg három fiatalkorú Tiszaújvárosban

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a három fiatalkorúnak a letartóztatását, akik a rendelkezésre álló adatok szerint június 23-án este Tiszaújváros egyik utcáján összetalálkoztak az idős sértettel, és elhatározták, hogy a táskájában lévő értékeit megszerzik.

Használt gumiabroncsokból épített kerítést – bíróság elé áll

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt, akik veszélyes hulladéknak minősülő személygépkocsit bontottak szét, illetőleg a nő használt gumiabroncsokból épített kerítést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában