Döbbenet

2023.07.01. 09:09

Évekig halott testvérével élt, aztán ő is meghalt Királdon

Meglehetősen bizarr ügyre derült fény Királdon. A Kékvillogó.hu cikke szerint egy házban két holttestet találtak. Ez egyik már hat éve ott lehetett.

Boon.hu

Ebben a házban találták a sokéves holttestet

Forrás: Kékvillogó.hu

Fotó: Ryan

Évek óta együtt lakhatott halott testvérével egy férfi Királdon. Ez pár napja derült ki, amikor ő is meghalt. A lakásában ugyanis a holtteste mellett egy másikat is találtak. A helyiek szerint a férfi bátyja hat éve eltűnt, az ő földi maradványai lehettek azóta a szomszéd szobában. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Gazos a királdi porta, aminek kapuit lánccal zárták le. Itt lakott a helyi önkormányzat dolgozója, eddig mindenki azt hitte, egyedül. A nyugdíjba készülő férfi nemrég halt meg. Az eset mindenkit megviselt. „Az önkormányzatnál van a főnökünk Ádám, ő találta meg. Mert már nem látták az utcán mozogni napok óta, és akkor bement a lakásába, és úgy találták meg, az ágyban, meg volt halva” – mondta Tuza Lajos. 

Semmit sem tudtak

Holttestét elvitette az önkormányzat. Az egyik szomszéd azonban semmit sem tudott a történtekről, ő is kereste a férfit, ezért bement a házba. Döbbenten fedezett fel az egyik helyiségben egy másik holttestet. 

Az RTL Híradó stábja beszélt a szomszéddal, aki a hátsó szobában megtalálta a második holttestet. Azt mondta, évek óta ott lehetett. Az ágyban feküdt, felöltözve, téli ruha volt rajta. 

A helyiek azt feltételezik, hogy az elhunyt férfi bátyja lehetett, akit 2017 óta nem láttak a faluban. A most meghalt férfi kollégája szerint nem kizárt, hogy a holttest azóta a szobában volt, és a munkatársa éveken át együtt élhetett halott testvérével. 

"Szerintem száz százalék, hogy tudott róla. Hát nem igaz, hogy hat éven keresztül nem ment be abba a helyiségbe. Nem? Szerintem lehetetlen, hogy nem tudott róla" – mondta Tuza Lajos. 

Azt egyelőre nem tudni, az évek óta ott lévő áldozat pontosan mikor és hogyan halt meg. Úgy tudjuk, DNS vizsgálatra lesz szükség, hogy azonosíthassák. A rendőrség annyit közölt, eljárás indult, de eddig bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában