Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.12.26. 20:00

Életveszélyes sérülést okozott élettársának, betört a ló a postára

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban december 20-a és december 26-a között.

Betört a ló a postára - Nem akármilyen bűntény borzolta a kedélyeket az egyik borsodi településen, ahol egy négylábú patás hatolt be karácsonykor a postára.

 

Ököllel támadt az autósra Ózdon: előkészítő ülésen született ítélet - Az Ózdi Járásbíróság a 2021. december 22. napján megtartott előkészítő ülésen jogerősen döntött a garázdasággal vádolt ózdi férfi ügyében.

 

Lefagyott szélvédő miatt gázolt (videóval) - Jeges volt a szélvédője, ezért gázolt el három diáklányt egy 22 éves férfi kedd reggel Mezőkövesden.

 

Életveszélyes sérülést okozott élettársának – elítélte a bíróság - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak az ónodi vádlottnak az ügyében, akivel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

 

17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Borsodban - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év ötvenedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Ezek közül a hatóság 9 esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

 

Kártalanítási kérelmet hamisított - Megrövidítették félmillió forinttal a vádlott fogvatartott társát.

 

Három lányt ütöttek el a zebrán Mezőkövesden - Az utolsó tanítási napon szenvedett könnyebb sérüléseket Mezőkövesden három diáklány, amikor a zebrán gázolták el őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában