gyorshajtás

2021.01.09. 11:21

Súlyos sérülést okozott a gyorshajtás

Egy tehergépkocsi vezetője – az elsődleges adatok szerint – túllépte a megengedett sebességet, majd elsodort egy elektromos kerekeszékkel közlekedő vámosújfalui nőt.

Forrás: police.hu

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 25 éves kenézlői férfivel szemben. A gyanúsított 2021. január 8-án 14 óra 5 perckor Vámosújfalun haladt tehergépkocsijával, amikor a Kossuth utcában nekiütközött egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nőnek. A mozgásában korlátozott 74 éves nő a balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A baleset rendőrségi vizsgálatának elsődleges adatai szerint a tehergépkocsi vezetője túllépte a megengedett sebességet.

Fotó: police.hu

A sebességtúllépése tragédiához vezethet! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya arra is felhívja még a figyelmet, hogy a gyorshajtás olyan kockázati tényező, ami veszélyezteti, hogy mindenki hazaérhessen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában