Helyi életstílus

2020.07.11. 09:30

Séta, szalonnasütés, zsíros kenyér és mosoly

Tűz mellett és tapolcai sétával ünnepelték meg, hogy újra találkozhattak.

Detzky Anna

Forrás: Olvasói fotó

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége megyei szervezetének idős közösségeinek első pár alkalma jellemzően a szabadban volt, de néhány bátrabb klub már elindította a rendszeres alkalmait is.

„Körülbelül egy hónapja találkozott újra a Mosoly Országa Kulturális Egyesület. Árvai László klubtag jó hangulatú szalonnasütést szervezett a cserkészek által kialakított területen a Szinva partján – mondta Szőnyi Gáborné, az Életet az éveknek nyugdíjasszövetség megyei elnöke. – Szerencsénkre remek időt fogtunk ki. Szép számmal összegyűltünk, még kazincbarcikaiak is bekapcsolódtak, akiket már igazán régen láttunk.”

Megismételték az élményt

– A szabadtéri összejövetel annyira jól sikerült, hogy kedden Miskolctapolcára sétáltunk ki. Szombaton pedig zenés-táncos mulatságot tartottunk a Központi Leánykollégiumban. Egyesületünk tánckara külön meglepetéssel készült, egy új koreográfiával, a tengerésztánccal – fűzte hozzá.

(A borítóképen: Jó hangulatú volt a szalonnasütés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában