Hétköznapi Hősök

2019.08.02. 11:00

Mindenkire van ideje, figyelme, kedves szava

„Örökké hálás leszek, hogy tanította és szerette a gyerekeimet.”

Harkályné Kovács Katalin

Forrás: ÉM

Harkályné Kovács Katalin a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, művészeti vezetője a dráma tanszéknek. Kati néni igazi pedagógustípus, aki időt és energiát nem sajnálva a gyerekekért él és dolgozik, szívvel-lélekkel – mutatja be Burkus Bernadett.

– Munkaidő jóformán nem létezik számára, sokszor tovább bent marad, mint kellene. A gyerekekkel és szülőkkel is végtelenül kedves, mindenkire van ideje, figyelme és kedves szava. Folyamatosan képzi magát, hogy a lehető legtöbbet nyújthassa, tudása legjavát adhassa át magas színvonalon a gyerekeknek – fejti ki.

Élvezetes órák

– Gyermekeim a drámaórákat határtalanul élvezték vele, mialatt rengeteget tanultak játékosan, észre sem vették, hogy tanultak, annyira kedvelték. A drámacsoport előadásai mindig ötletesek, élvezetesek, színvonalas műsorokkal állnak elő a városi ünnepségeken is – sorolja a hálás szülő.

– A gyerekeket évente többször színházba viszi, sőt még fagyizni és pizzázni is év vége felé, és nyaranta tábort szervez számukra. Versenyekre is viszi őket, mindig nagyszerű eredményekkel térnek haza. Legutóbb is arany minősítést szereztek.

– Ilyen tanárokat kívánok mindenkinek. Örökké hálás leszek, hogy tanította és szerette a gyerekeimet. Azért múlt időben, mert mi költözés miatt most elbúcsúztunk, könnyekkel, mert az egyik legjobb tanárnak tartjuk ebben az egyébként is színvonalas iskolában – összegzi Burkus Bernadett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában