Premier

2023.11.03. 17:00

A klasszikus WestCoastot hozza Márkypapa új dala

Az Én választottam című dalhoz készült videóklip már a videómegosztókon pörög.

Boon.hu

Márkypapa tarol

Október végére időzítve jelent meg vármegyénk csibészrappere, Márkypapa legfrisseb videóklipje, melyben KisDoki és Márkó működik közre. Az Én választottam című nóta igazi klasszikus rapdal, szépen megy a videómegosztón és a hozzászólások is nagyon pozitívak.   

– A zene hangzásvilága teljesen az amerikai WestCoast, californiai hangzásvilágot hozza, ami manapság ritka itthon is, kint is. A zenét a rapper, producer KisDoki írta, aki szintén benne van a dalban, ő nagy tiszteletnek örvend a hazai rapszakmában, ugyanis ezt a hangzásvilágot ő tudja legjobban lehozni itthon. KisDoki nagyon sok zeném alapját írta már, de most mikrofont is fogott. A dal refrénjében Talkbox van, ami szintén ritka itthon, kevesen dolgoznak ezzel. 2Pac California Love dalából lehet ismerős. A refrént ismét Márkó követte el, akivel ez a második közös zenénk. A dal egy laza, igazi krúzolós rap dal, pár komolyabb gondolat van benne, ez az igazi rap – mondta el Márkypapa a nótával kapcsolatban. A klip ezúttal teljes egészében Miskolcon forgott és ismét többen is közreműködtek az elkészítésében. 

– Miskolcon forgattuk, és szándékos a kontraszt az elegáns kávézó és az elhagyott gettós utca között, ezzel is azt sugallva: a zene mindenkié. A klip ismét saját gyártásban készült, én voltam a rendező, gyártásvezető, a felvételek a GWWS, a vágás a Pillanat Média, a légi felvételek az Ntphotography munkáját dicsérik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!