haon-sportoldal

2011.07.13. 19:30

A lendületben lévő Józsára megye I-es kihívás vár

A megye II-es bajnokcsapat tagjai hisznek a sikeres folytatásban is.

A megye II-es bajnokcsapat tagjai hisznek a sikeres folytatásban is.

A Józsa Sportegyesület labdarúgócsapata történelmet írt, hiszen 3 év alatt a megye III-ból feljutott a megyei első osztályba. Ez a tett nemcsak Józsa történetében páratlan, hanem a magyar futballban is ritkaság számba megy.

– A körülményekről csak annyit, hogy mesébe illő, hiszen nehezen lehet elhinni, hogy ilyen rossz körülmények között lehet működtetni egy egyesületet – nyilatkozta a Naplónak Szabó László, a klub szakvezetője, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy mi a siker titka?

– Mindig, minden helyzetben előre nézünk és pozitívan gondolkozunk. Bízunk abban, hogy a város figyelmét nem kerüli el ez az eredmény, s az új elnökséggel karöltve a támogatás lehetőségeit is megtalálják. Az egyesület nem történelmet szeretne, hanem egy olyan gazdaságilag jól és hosszútávon működő klubot, amely garantálná nemcsak az egyesület tagjainak, hanem a lakosságnak is a sportolási lehetőséget – zárta mondandóját Szabó László.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!