Hajdú-Bihar

2013.02.26. 11:24

Dísztárcsát loptak - Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük körözés alapján 2 személyt, további 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt. Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Az elmúlt 24 órában falopás miatt a Debreceni Rendőrkapitányság egy debreceni férfit, áruházi lopás miatt egy bocskaikerti férfit vett szabálysértési őrizetbe. A szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai 2013. február 25-én őrizetbe vettek egy 21 éves és egy 22 éves kabai férfit, tulajdon elleni szabálysértés miatt. Sz. Zoltán Balázs és M. Ernő az éjszakai órákban Hajdúszoboszló területén, több közterületen leállított gépjármű dísztárcsáját tulajdonította el. A járőrök a két férfit elfogták és előállították a kapitányságra, ahol meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vették őket.

A püspökladányi járőrőrök 2013. február 25-én délután a 4.sz. főút közelében igazoltattak egy 22 éves nőt. Az intézkedés során kiderült, hogy a berettyóújfalui nő ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság elfogató parancsot adott ki. A járőrök a nőt előállították a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!