Gazdaság

2016.11.21. 10:44

Londonban élni – Miért menő még mindig?

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Képzelj el egy várost, ahol ugyanannyian laknak szinte, mint egész Magyarországon! A kulturális sokszínűség a gyakorlatban azt jelenti, hogy személyesen találkozhatsz olyan „távoli országokból” származó emberekkel, amilyen országokról a nagy átlag csak a földrajz órán hallott, már ha odafigyelt.</strong></p>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Képzelj el egy várost, ahol ugyanannyian laknak szinte, mint egész Magyarországon! A kulturális sokszínűség a gyakorlatban azt jelenti, hogy személyesen találkozhatsz olyan „távoli országokból” származó emberekkel, amilyen országokról a nagy átlag csak a földrajz órán hallott, már ha odafigyelt.

Beszélgethetsz velük, kollégák, sőt barátok is lehettek. Szert tehetsz ez által nem utolsó sorban egy olyan nyitottságra, toleranciára, amit még a pszichológusok is csak könyvekből ismernek.

Közelebb van, mint gondolnád!

A repülőút kicsivel több, mint 2 óra, nagyjából egy Nyíregyháza – Budapest távolság. Több fapados járat is közlekedik a hét minden napján, naponta többször is, abszolút megfizethető áron.

Mindig minden elérhető, helyben!

Nem kell a város központjában lakni ahhoz, hogy max. 10 perc sétára találj egy metró megállót, élelmiszerboltot és burgerest a sarkon, az sem baj, ha hajnali 3-kor éhezel meg. Számukra a „2 hétig szabadság miatt zárva” ismeretlen fogalom.

Kattints ide a folytatáshoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!