Gamer

2010.06.01. 12:05

Gordon Freeman lett minden idők legjobb videójáték-karaktere

<p>Az Empire magazin sok-sok rajongó szavazata alapján összeállított egy 50-es listát, amelyeken a legjobb videojátékos karakterek kaptak helyet.</p>

Természetesen a lista további szereplői is nívós figurák, a dobogó második fokát ugyanis Mariónak sikerült megszereznie, míg a bronzérmet nagy meglepetésünkre Shodannak, a System Shockból. A negyedik és ötödik helyen pedig The Nameless One a Tormentből, valamint Lara Croft, a Tomb Raiderből csücsül. A top 10-ben egyébiránt bekerült még Sephiroth a Final Fantasy VII-ből, Lemmingsék, Master Chief, Guybrush Threepwood a Monkey Island-ből, illetve Link is, a The Legend of Zeldából. Szomorú, hogy Sonicnak még a hamvait sem láthattuk... Ugyanakkor Gordon Freeman büszkén az éllovas, és reméljük ez komoly jelzésértékként szolgál majd a Valve számára, hogy a nép szereti az ikonikus figurát, éppen itt az ideje egy Episode Three-nek, illetve a Half Life 3-nak.

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!