Gamer

2008.12.01. 14:05

A Playstation segítette a kapust

<p>A Playstation segítségével hárította Ronaldinho első tizenegyesét Marco Amelia, a Palermo kapusa az AC Milan elleni vasárnap esti mérkőzésen, amelyet a szicíliai csapat nyert meg 3-1-re - ismerte el a játékos hétfőn.<BR /></p>

Amelia eséllyel pályázhatott volna a meccs legjobb játékosa címre, hiszen a Livorno korábbi hálóőre sorsdöntő szituációkban védett hibátlanul. A legfontosabb pillanat az első félidőben volt, amikor - még 0-0-s állásnál - kivédte a brazil Ronaldinho tizenegyesét.

A Palermo kapusa büszkén mesélt az estről, és elárulta: már látott korábban egy-két Ronaldinho által elvégzett büntetőt - a virtuális világban. "Olyan volt, mint amikor Playstationön játszom Ronaldinhóék ellen" - ismerte el Amelia. "Ugyanúgy futott neki, mint a játékban, nagyon furcsa volt ezt látni" - tette hozzá a hálóőrt.

A második félidőben aztán ismét tizenegyeshez jutott a Milan, de ezt a próbálkozást már értékesítette a brazil klasszis. "Majdnem meg volt a második is, de az már túlzás lett volna" - viccelődött Amelia.

A Palermo legközelebb azzal a Cagliarival találkozik a bajnokságban, amely legyőzte a Sampdoriát.

Gamer hírek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!