Életstílus

2018.11.01. 08:00

Szemfelszedés a Santa Lucia Egészségcentrumban

<strong>Hosszan tartó, műtét nélküli megoldás, hogy jól érezze magát a bőrében.</strong>

Hosszan tartó, műtét nélküli megoldás, hogy jól érezze magát a bőrében.

A lógó, megereszkedett szemhéj általában az életkor előrehaladtával jelentkezik és válik egyre zavaróbbá de van, akinél genetikai adottság a takart szemhéj. Előfordulhat, hogy éppen kevés folyadékot fogyasztottunk, vagy fáradtak, kialvatlanok vagyunk, ezért tűnik a szem táskásnak, a szemhéj duzzadtnak. Aki allergiától szenved, és gyakran duzzadt, ödémás a szeme, annak idővel megnyúlhat a bőre a szemén.

A rohanó élet, a rendszertelen étkezés, a dohányzás és a túlzott napfény sem kedvez a bőrnek. A szem körüli érzékeny bőrön pedig hamar meglátszanak a változások.

A bőr rugalmasságát és tartását a kollagénrostok adják, de ezeknek idővel csökken a termelődése, ezért a bőr nehezebben áll ellen a gravitációnak, ennek következménye a szemhéj bőrének megnyúlása, megereszkedése. A szemhéjak csüngése egyrészt esztétikai probléma, fáradtnak, nyúzottnak, sőt még öregebbnek is mutatva minket, amin a smink sem segít, ha a szemfesték csíkokba rendeződik, vagy egyáltalán nem is látszik.

A lelógó szemhéj és a bőrfelesleg a a szempillákra terhelődve idővel a látást is zavarhatja.

Akit akár esztétikai, akár látási problémái miatt zavar a megereszkedett szemhéja, eddig főleg a kémiai szerek és a különböző műtéti eljárások közül választhatott. Sokakat azonban visszariaszt, hogy milyen összetevők találhatók a szemkörnyékápolókban, vagy a szike gondolata. Számukra jelenthet megoldást a Santa Lucia Egészségcentrumban elérhető, forradalmi plazma technológiával végezhető Blefaroplasma kezelés. Nincs vágás, nincs varrat és nincs heg.

A PLASMAGE segítségével nem-invazív módon van lehetőség a szemhéj emelésére, a bőr rekonstruálására. A kezelés során a a plazma technológia révén a felületi szövetek elpárologtatása emelő hatást eredményez. A kötőszöveti rostok összehúzásával a bőr rostjai újra rendeződnek, ezáltal a bőr megrövidül és feszesebbé válik. Az egyéni adottságok, a megereszkedettség mértéke és  páciens igényei szerint több kezelés is elvégezhető a kívánt eredmény elérésének érdekében.

Mivel a beavatkozás során a plazma nagy energiasűrűségű lokalizált hőmérséklet emelkedéssel járó kontrollált szövet elpárolgást indukál, ezért a bőr mélyebb szöveteit nem károsítja és nem maradnak vissza hegek. Ha idővel a probléma újra jelentkezne, a kezelés minden gond nélkül újra elvégezhető.

Az eljárást követően a terület kímélete ajánlott, de külön kezelést nem igényel. 2 hónapig kerülni kell a szoláriumot és 3 hónapig magas faktorszámú fényvédő krémet kell használni.

Santa Lucia Egészségcentrum

Miskolc, Kandia u. 24

Tel.: 46/587-587

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!