Életstílus

2010.11.02. 18:36

Tudod, mit jelent a neved?

<p>Ha megváltoztatod a neved, az olyan, mintha megváltozna az arcod.</p>

Hogy éreznéd magad, ha holnaptól megváltozna az arcod? Elképesztő érzés lenne, ha belenéznél a tükörbe, és nem saját megszokott arcod mosolyogna vissza rád? Gyakorlatilag újra kellene kezdened az egész életedet.
Ne ijedj meg, ez nem fog megtörténni veled, azaz nem ilyen drasztikus lesz a változás. Azonban jó, ha tudod. van egy nagyon fontos személyiségjegyed, ami akár egyik napról a másikra megváltozhat, megváltoztathat. Ez pedig a neved.

Amikor egy nő férjhez megy, valóban fontos változásokon megy át. Lányból asszony lesz, független nőből párjához alkalmazkodó társ. A házasság után a legtöbb nő felveszi a férje nevét vagy részben, vagy teljesen – és nem gondol arra, hogy ezzel alapvetően változtatja meg az egész addigi életét.

A név olyan fontos, mint az arc

Amikor megismerkedtél a férjeddel vagy a kedveseddel, akkor azt az energiát szeretted meg benne, amit abban a pillanatban képviselt. Szereted a hangját, szereted az arcát, a gesztusait. Képzeld el, hogy mi történne akkor, ha egyik napról a másikra megváltozna mondjuk a kedvesed arca, és egy teljesen más arcot kellene ezután szeretned. Nem lenne könnyű, igaz? Mivel a viselt neved azt az egyéniséget fejezi ki, aminek a segítségével a belső energiáidat kifejezed a külvilág felé, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen nevet használsz.

Ha megváltoztatod a neved, az olyan mintha megváltozna az arcod!

Azok a nők, akik a házasság után teljes egészében felvették a férjük nevét egy „né” utótaggal, gyakorlatilag teljesen feladták addigi egyéniségüket. Nem csoda, ha attól a pillanattól kezdve minden megváltozik a kettőjük közti kapcsolatban. Azok az energiák, amikbe a férjed beleszeretett, gyakorlatilag eltűnnek, és egy szép emlék marad csak a fényképes dobozban.

Pedig nagyon valószínű, hogy az esküvőig, pontosabban amíg meg nem változott a neved, az energiáitok csodálatosan kiegészítették egymást. Nem az a baj, ha egy kicsit megváltozik a neved!

Megfigyeltem, hogy azokban a kapcsolatokban, ahol a nő legfeljebb a férje családnevét vette fel, sokkal inkább megmaradnak azok a szeretett-teli kötelékek, amik már a házasság előtt is jelen voltak. Nem azt mondom, hogy változtasd meg a neved, csak arra kérlek, hogy gondolkodj el ezen egy kicsit.

Mit jelent a neved és hogyan számolj vele?

Most pedig nézd meg a nevedből, milyen szerepet töltesz be ebben a világban, milyen hatással vagy az emberekre és mit tudsz adni magadból? Aztán nézd meg, hogyan változik a természeted, az egyéniséged, ha megváltoztatod a neved, ha felveszed a párodét…
A neved betűi egy egyszerű módszer segítségével számokká alakíthatóak úgy, hogy az ABC betűinek megfeleltethetünk 1-9-ig számokat, és így könnyedén kiszámíthatjuk a névre vonatkozó személyiségszámokat az alábbi táblázat segítségével.
Írd fel a neved betűit és alá a számokat, majd a kapott számokat egyszerűen add össze. Ha többjegyű számot kaptál (10 feletti szám), akkor a számjegyeket is össze kell adnod, amíg egyjegyű számot nem kapsz (pl. 23-> 2+3 = 5)


Mit jelent a neved száma?

1. A világ vezető egyéniséget lát benned, akit a tűzön át is követnének.
2. Te vagy az mások számára, aki békét teremt, jól ki lehet jönni veled.
3. Könnyednek és vidámnak látnak mások, aki nevetést visz a mindennapokba.
4. Stabil, megbízható embernek tartanak, akire lehet számítani.
5. Olyan ember vagy, aki mindig meglepetéseket okoz a világnak.
6. A gondoskodó, szerető embert látják benned mások.
7. Mély érzésű, filozofikus alkatnak tartanak azok, akik ismernek.
8. Céltudatos embernek tartanak, aki mindig eléri, amit akar.
9. Olyan embernek látnak, akinek mindig fontosabb mások segítése, aki képes saját érdekeit a másoké mögé helyezni.
Forrás: www.astronet.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!