Egyperces

2015.09.29. 11:30

Videó: Így lett a haldokló kutyából boldog négylábú

Az eb az út mentén szenvedett, amikor rátaláltak az állatvédők.

Az eb az út mentén szenvedett, amikor rátaláltak az állatvédők.Egy indiai út szélén fekvő kutya már lassan feladta a reményt, hogy életben marad, amikor egy csapat állatvédő befogta, hogy megmentsék.

Az első napon a kutya teljesen kimerült volt és a sebei miatt tudni lehetett, hogy sokáig nem lehet megsimogatni. A szakemberek kiszáradással kezelték a négylábút, akinek tíz nap elteltével a bőre is regenerálódott. Két hónap intenzív terápia után pedig az ebre rá sem lehetett ismerni.


Csatornából mentettek kutyákat Szolnokon: az Életjel Mentőcsoport tagjai lyukat vágtak a betoncsőbe és azon keresztül emelték ki a három napos, magatehetetlen kölyköket. Az anyjuk egy ház előtti vízelvezetőbe ellett, de a ház tulajdonosa nem akarta, hogy a kölykök elpusztuljanak ezért szólt a mentőcsoportnak.

Különös dolga akadt a parti őrség embereinek Olaszországban. Egy kismacskát mentettek meg. De nem is akárhogy, szájon át lélegeztették a cicát, hogy magához térjen. Nem sok esély volt a sikerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!