Bulvár, celeb

2017.01.18. 14:46

Videó: Van, aki így oldja meg a hóeltakarítást

Egy hét alatt átlépte a másfél milliós megtekintést a videó, amin Csehországban egy saját építésű, távirányítós hókotróval tartja karban az utcát egy helyi ezermester.

Egy hét alatt átlépte a másfél milliós megtekintést a videó, amin Csehországban egy saját építésű, távirányítós hókotróval tartja karban az utcát egy helyi ezermester.

Forrás: automotor.hu.


Tényleg hideg van, de azért van egy bizonyos szint a fűtésben is, ami alá csak nem kéne lemenni, különben problémák adódhatnak, mondjuk, esetleg, meghalhatunk. Ez a szint például az, ha a hátsó ülésre pakolt, begyújtott gázpalackkal fűtjük fel a fagyos kocsit. Na, ennek a veszélyeiről az alábbi jómadárnak nem szólt senki...

Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

 

Sokan panaszkodnak a hideg miatt Magyarországon is, ám legyünk őszinték, mi nem tudjuk, mi az igazi hideg! Ezt különösen bátran ki merjük jelenteni az alábbi videó megtekintése után. Oroszországban járunk, a hőmérő pedig mínusz 35 fokot mutat. És itt már a benzinkúton sem egyszerű az élet!

Ha valaki nincs felkészülve a télre, életveszélyes lehet egy rövid út is. Az alábbi autó is csak egy pillanatra csúszott meg a vizes, havas úton, ennyi azonban elég is volt egy óriási balesethez. És még óriási szerencséjük volt, hogy a teherautó sofőrje észnél volt!

El kéne vontatni a kocsit, de nincs kereke. Probléma? A behavazott Oroszországban biztosan nem...

Ha átparkolás közben beragad a sárba a 175 tonnás repülőd, akkor két dolgot tehetsz: a telefonhoz nyúlsz, és reménykedsz, hogy csak akad valaki az ismerősök közt, aki ki bírja vontatni… vagy magasról teszel az egészre, beizzítod a gép hajtóművét, aztán hadd szóljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!