Videó: Így olvaszthatod ki a szélvédődet egy pillanat alatt!

Akt.:
Így olvaszthatod ki a szélvédődet egy pillanat alatt!
Így olvaszthatod ki a szélvédődet egy pillanat alatt!
Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

A házi jégoldóhoz csupán két dolog kell: víz és izopropil alkohol, amit gyógyszertárakban és internetes webshopokban is lehet találni jó áron. Ezeket kétharmad alkohol, és egyharmad víz arányban csak be kell keverni, majd a szélvédőre fújni, és már el is tűnt a jég a szélvédőről!

Az alábbi videóban pedig egy másik technikát láthatunk:

Forrás: automotor.hu.


Videó: Nem tudod, mi a hideg, amíg nem láttad ezt a benzinkúti felvételt!

Sokan panaszkodnak a hideg miatt Magyarországon is, ám legyünk őszinték, mi nem tudjuk, mi az igazi hideg! Ezt különösen bátran ki merjük jelenteni az alábbi videó megtekintése után. Oroszországban járunk, a hőmérő pedig mínusz 35 fokot mutat. És itt már a benzinkúton sem egyszerű az élet!

Macskaalommal a párás szélvédő ellen!

A sofőröknek nem ismeretlen a probléma, a téli hónapokban gyakran bepárásodik a jármű szélvédője, amelyen így igencsak nehéz átlátni. Elárulunk egy trükköt, amivel ez a probléma megszűnik.

Videó: Ha nem indul az autód, de van egy köteled, megmenekültél!

Sokkal kevesebben tartanak bikakábelt a csomagtartóban, mint ahányan reggelente káromkodnak, mert nem indul az autó a hidegben.

10 trükk az autóban, amit ki kell próbálnia

Akadnak, akik azt vallják, az autó a második otthonuk. De hogyan is tehetnénk azt kényelmesebbé?A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .