Videó: Így ne fűtsük a kocsinkat télen! PB-palackkal például…

Akt.:
Így ne fűtsük a kocsinkat télen
Így ne fűtsük a kocsinkat télen
Tényleg hideg van, de azért van egy bizonyos szint a fűtésben is, ami alá csak nem kéne lemenni, különben problémák adódhatnak, mondjuk, esetleg, meghalhatunk. Ez a szint például az, ha a hátsó ülésre pakolt, begyújtott gázpalackkal fűtjük fel a fagyos kocsit. Na, ennek a veszélyeiről az alábbi jómadárnak nem szólt senki…

Hideg mondjuk biztos nem volt az autóban. A másik, ami nem volt ott, az a józan ész.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Így olvaszthatod ki a szélvédődet egy pillanat alatt!

Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

 

Videó: Nem tudod, mi a hideg, amíg nem láttad ezt a benzinkúti felvételt!

Sokan panaszkodnak a hideg miatt Magyarországon is, ám legyünk őszinték, mi nem tudjuk, mi az igazi hideg! Ezt különösen bátran ki merjük jelenteni az alábbi videó megtekintése után. Oroszországban járunk, a hőmérő pedig mínusz 35 fokot mutat. És itt már a benzinkúton sem egyszerű az élet!

Videó: Elég, ha egy pillanatra nem figyelsz, ez történhet télen

Ha valaki nincs felkészülve a télre, életveszélyes lehet egy rövid út is. Az alábbi autó is csak egy pillanatra csúszott meg a vizes, havas úton, ennyi azonban elég is volt egy óriási balesethez. És még óriási szerencséjük volt, hogy a teherautó sofőrje észnél volt!

Videó: Oroszországban már a kocsivontatást is a feje tetejére állították… Szó szerint

El kéne vontatni a kocsit, de nincs kereke. Probléma? A behavazott Oroszországban biztosan nem…

Videó: A hajtóművel robbantották ki a sárból a beragadt repülőt

Ha átparkolás közben beragad a sárba a 175 tonnás repülőd, akkor két dolgot tehetsz: a telefonhoz nyúlsz, és reménykedsz, hogy csak akad valaki az ismerősök közt, aki ki bírja vontatni… vagy magasról teszel az egészre, beizzítod a gép hajtóművét, aztán hadd szóljon.