Bulvár, celeb

2011.10.11. 10:39

Sebestyén Balázs: pénzért hazudik Stohl

Kiverték a biztosítékot Sebestyén Balázsnál és az RTL Klubnál is Stohl András szavai, miszerint kollégája maga jelentkezett a ValóVilág műsorvezetésére, majd a helyére lépett.

Kiverték a biztosítékot Sebestyén Balázsnál és az RTL Klubnál is Stohl András szavai, miszerint kollégája maga jelentkezett a ValóVilág műsorvezetésére, majd a helyére lépett.

 

Nagy vihart kavart a Bors hétfői lapszámában közölt részlet, amelyet Szalai Vivien Stohl őszintén című, hamarosan megjelenő könyvéből idéztünk. A börtönbüntetését töltő színész nem kevesebbet állít, mint hogy Sebestyén Balázs maga jelentkezett a ValóVilág műsorvezetőjének, aztán élő adásban, több millió ember előtt szégyenítette meg, amikor közös műsorvezetésük során a színész heréjét emlegette.

– Tudom, hogy Stohl Andrásnak most pénzre van szüksége, de nem hiszem, hogy hazugságokkal kellene azt megkeresnie. Engem Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója kért fel a ValóVilág vezetésére, amire én igent mondtam. A műsort később Stohl otthagyta, mert nem akart több képernyős szereplést vállalni az ítéletéig. Azt gondolom, Andrásnak nem engem kellene okolnia, hogy a dolgok így alakultak, arról, hogy ilyen helyzetbe került, csakis ő tehet – nyilatkozta lapunknak Sebestyén Balázs.

Kolosi cáfol

Az RTL Klub programigazgatója is hitetlenkedve olvasta a megjelent részletet.

– Ami a könyvben van, nem igaz. Bármi is hangzott el András részéről, ő most nem tudja magát megvédeni, hiszen börtönbüntetését tölti – kezdte Kolosi Péter programigazgató. – Miután András balesetet okozott, magunk sem tudtuk, akarjuk-e, hogy továbbra is ő vezesse a ValóVilágot. Végül úgy döntöttünk, Balázs mellett legyen ő az egyik műsorvezető, ám szerepeljen kevesebbet.

 Szalai Vivien, a könyv szerzője ugyanakkor azt állítja, hogy hitelesen adta vissza Stohl András szavait. (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!