Bulvár, celeb

2011.04.17. 12:48

Hercegi esküvő: Több millió eurós bevétel szuvenírekből

<p>Vilmos brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton novemberi eljegyzése óta megállás nélkül készülnek az esküvővel kapcsolatos újabb és újabb szuvenírek. A pár már egy pizza feltéteként is látható.</p>

 Legtöbbjüket az interneten is árusítják. A gyártók az eljegyzés napja óta árulnak aranyozott hamutartókat a hercegi pár fényképével, és készült hűtőszekrény is Vilmos és Kate eljegyzési fotójával. De árulnak porcelántárgyakat, bögréket, a mennyasszonyról elnevezett sört, esküvői kabátot kutyáknak, macskaeledelt, és megvehető Kate mennyasszonyi ruhájának, illetve eljegyzési gyűrűjének másolata is. Készül még az ifjú párt ábrázoló pizza is, sonkából, olívabogyóból és kukoricából. Az ajándéktárgyak eddig 226 millió eurót (60,4 milliárd forintot) hoztak a forgalmazóknak. A Westminster székesegyház melletti esküvői ajándékboltban a gazdasági válságra tekintettel részletre is árulják a hercegi párról mintázott porcelánszobrokat. Hibás termékeket is piacra dobtak, van például olyan kínai bögre, amelyen Vilmos herceg helyett öccse, Harry látható.
Meg kell hagyni: a kereskedők tudják, hogyan csináljanak hasznot a hercegi esküvőből és a pizzafeltétes "szuvenírt" elnézve: humorérzékük is akad.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!