Bulvár, celeb

2007.12.29. 11:33

Érdekes hollywoodi találkozások

<p>Los Angeles két lábon járó fényességei szeretnek egymás társaságában mutatkozni, ám néha furcsa helyzetek állnak elő. <dia width="850" height="630" alt="Justin Timberlake 2006.07.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Justin_Timberlake_2006_07_11_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Justin Timberlake 2006.07.11." /></a></dia><dia width="850" height="630" alt="Rihanna 2007.11.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rihanna_2007_11_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rihanna 2007.11.06." /></a></dia><BR /></p>

A megszámlálhatatlan díjátadó és egyéb vörös szőnyeges rendezvényen hemzsegnek a hírességek. Ezért elkerülhetetlen, hogy néhanapján érdekes párosokat kapjanak lencsevégre.

A legfurcsább talán az, amikor valaki ex-szerelmei futnak össze. Februárban Britney első szerelme, Justin Timberlake koncertjére látogatott ki, az énekesnő volt férje, Kevin Federline.

Sokan többet vártak a két úriember első, és egyben utolsó személyes találkájától. Ám ők mindössze vidáman kezet fogtak, mintha régi cimborák lennének. Majd JT ment a színpadra, K-Fed pedig az első sorba tombolni.

Az őszi a divatbemutatók időszaka, így a ruhabolond sztár hölgyek elözönlik ilyentájt a kifutók oldalát. Így kerülhetett sor egy beszélgetésre a modernkor öltözködésének legfőbb meghatározója, Victoria Beckham és a hetvenes évek eleganciáját magán viselő, Dita Von Teese között. A tél meghatározói színein biztos beavatták egymást következő őrült ötleteikbe is.

 

Egy másik modell mustrán nemcsak a színpadon voltak csontkollekciók. A nézők között ugyanis helyett foglalt Amy Winehouse és az Olsen-ikrek. Még egy közös fotóra is összetámolyogtak, de csak elölről lehetett lekapni őket, mert profilból csak két szalmazsák között egy fekete fészek volt látható.

 

Annyi jótékonysági rendezvényt sikerült idén lebonyolítani, hogy akár az egész univerzumot meg lehetne menteni az adományokból. Afrikában mégis változatlanul éheznek az emberek. Az effajta alkalmak nélkülözhetetlen eleme a U2 vezére, Bono, aki egyik alkalommal idősebb George Bushnak ecsetelte a fia iránt érzett ellenszenvét.

 

Egy békésebbre sikerült UNICEF gyűjtésen a mértékletességéről elhíresült Yorki hercegnő, Fergie hálálkodott, a mostanság nem túl visszafogott Rihannának, hogy emelte az est fényét.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!