BOON Sziréna

2018.08.01. 11:09

Sok az ittas sofőr Borsodban

Miskolc - Tizenhárom ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból egy hét alatt a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei.

Miskolc - Tizenhárom ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból egy hét alatt a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei.

Hangsúlyozni kell, hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekmény is lehet, és bírósági eljárást vonhat maga után. Az ittas járművezetők továbbá magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 23-a és 29-e között összesen tizenhárom ittas járművezetővel szemben intézkedtek, csak vasárnap hét sofőrt értek tetten. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 42 éves férfi pedig közúti közlekedési balesetet okozott. A férfi 2018. július 27-én 22 óra körül Varbón közlekedett elektromos kerékpárjával, majd nekiütközött egy parkoló autónak. A balesetben nem sérült meg senki, a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda azonban pozitív értéket mutatott. A Miskolci Rendőrkapitányság a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!