BOON Sziréna

2018.01.04. 16:11

Játék lett a betlehemi bárányokból

Berente - Kétszer is lopott egy barcikai férfi a berentei köztéri jászolból: a kos után a barit is meglovasította.

Berente - Kétszer is lopott egy barcikai férfi a berentei köztéri jászolból: a kos után a barit is meglovasította.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse Sz. Attila 48 éves kazincbarcikai lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. december 23-án 4 óra körül Berentén, a Fő téren kiállított betlehemi jászolból elvitt egy életnagyságú kos figurát. A tolvaj hazavitte az eltulajdonított imitációt, ami pár nap alatt tönkrement. Úgy tudjuk a figurával a férfi unokája játszott, és a nem éppen rendeltetésszerű használatból adódóan tört össze.

A férfi ezért 2018. január 2-án 4 óra körül újra visszament Berentére, majd a jászolból ezúttal egy műanyag fekvő helyzetben lévő bárányt is az autójába tett, amit szintén hazavitt. Ekkor azonban már nem volt olyan szerencséje, mint az első alkalommal, és szemtanúi voltak az esetnek.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd 2018. január 2-án a délutáni órákban előállították a tolvajt a Sajószentpéteri Rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!