BOON Sziréna

2017.07.30. 20:11

Mentőt borított egy Opel Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt a Sajószigeti utcán.

Amikor elérte a Zsigmondy utcai kereszteződést, úgy tudjuk neki zöld volt a lámpája, így egyenesen haladt tovább a Besenyői út felé, amikor a vezetője észrevett egy kékkel és szirénával közlekedő mentőautót, ami a belváros irányából közlekedett neki balról.

Azonnal reagált, fékezett az Opel vezetője, de így is eltalálta, a szirénázó mentőautó jobb hátsó oldalát.

Az ütközéstől, a mentő megbillent és az oldalán landolt. Az Opel Astra pedig az eredeti menetirányával szemben landolt a kereszteződés sarkán.

Úgy tudjuk, a balesethez igyekvő mentőautóban senki sem sérült meg, viszont az Astrában két gyermek, az apuka, és egy várandós anyuka utazott, őket mindannyiukat kórházba szállították a mentők.

Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


[related-post post_id="3567041"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!