BOON Sziréna

2017.01.29. 15:59

Bezárta a lakásba ivócimboráját Tiszaújvárosban, elsétált

Tiszaújváros - Megakadályozta szabad akaratának érvényesítésében ismerősét Tiszaújvárosban.

Tiszaújváros - Megakadályozta szabad akaratának érvényesítésében ismerősét Tiszaújvárosban.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette, garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy 39 éves férfival szemben.

Mellkason rúgta

Dr. Miskolci László megyei főügyész tájékoztatásából megtudtuk, hogy a vádlott 2016. május végén Tiszaújvárosban egy presszóban szólalkozott össze alkalmi ismerősével, akit mellkason rúgott, majd a padok közé lökött. A sértett férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlott agresszív magatartása alkalmas volt arra, hogy a jelenlévőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Többszörös visszaeső

Pár nappal később egy ismerőse lakásán italozott. A házigazda az egyik szemére vak, mozgásában korlátozott a korábbi lábtörései miatt. A vádlott ittas állapotban távozott a lakásból oly módon, hogy magához vette a sértett kulcsát, amivel bezárta a lakást, majd a kulcsot az utcán eldobta. Ezzel megakadályozta a sértettet abban, hogy a lakást szabad akaratából elhagyhassa. A többszörös visszaeső vádlott férfival szemben az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!