BOON Sziréna

2016.08.24. 09:06

Pisztollyal rendezett viszály Tokajnál

Miskolc, Tokaj - Többször is fejbe lőtte unokaöccsét a családi szőlőben.

Miskolc, Tokaj - Többször is fejbe lőtte unokaöccsét a családi szőlőben.

A Miskolci Törvényszék előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt folytat büntetőeljárást M. J. ellen.

A vádirati tényállás szerint a vádlott 2014. december 17-én az unokaöccsét – családi viszály rendezése miatt – a Tokaj külterületén található dűlőbe vitte, ahol egy 19 centi hosszú, tompa élű fémsarlóval háton ütötte.

Magára hagyta áldozatát

A sértett védekezni próbált, dulakodni kezdtek, kölcsönösen ütötték egymást, míg a vádlott elővette a derékszíjában – engedély nélkül – magánál tartott lőfegyverét, amit a sértett tarkója és fejtetője közé nyomott, majd közvetlen közelről a sértettet fejbe lőtte. A vádirat szerint a támadó férfi összesen minimum 3 és legfeljebb 7 lövést adott le áldozatára. A vádlott ezt követően a sértettet magára hagyva elhajtott a helyszínről. A súlyosan sebesült férfinak sikerült eljutnia az országútig, ahol végül egy arra közlekedő autó vezetőjétől kért segítséget, aki telefonon hívta a mentőket és a rendőröket.

ÉM-SZB


Miskolc, Tokaj - Egy telekvita miatt kialakult konfliktusnak akart véget vetni a 34 éves férfi.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!