BOON Sziréna

2012.07.30. 08:37

Tollhegyező: A „szerv”

<em>Hazánk lakosságát alaposan felbolygatták az utóbbi időszak egyre félelmetesebb agresszivitásai, nem csoda hát, ha érzékenyen reagálnak, mondhatni „ugranak” az olyan eseményre is, amikor több rendőr bilincsbe ver egy látszólag vétlen nőt</em>. <strong>Kenyeres Ilona jegyzete</strong>.

Hazánk lakosságát alaposan felbolygatták az utóbbi időszak egyre félelmetesebb agresszivitásai, nem csoda hát, ha érzékenyen reagálnak, mondhatni „ugranak” az olyan eseményre is, amikor több rendőr bilincsbe ver egy látszólag vétlen nőt. Kenyeres Ilona jegyzete.Természetesen az érem másik oldalát megvizsgálva már korántsem ártatlan a kutyás hölgy, aki nem csupán szájkosár, hanem jólneveltség hiányában is szenvedett, előállítása tehát jogos volt – talán a mikéntjét lehet kifogásolni.

A pécsi pszichológusnő halála által kiváltott indulatok még el sem csitultak, mikor a Hajógyári Sziget egyik szórakozó helyének két biztonsági őrét igen súlyos váddal, gyilkosság gyanújával vették őrizetbe. Közben jönnek az újabb aggasztó hírek a külföldön, illetve hazánkban eltűnt fiatalokról. Nem csoda hát, ha a nép egyszerű fiai értetlenül állnak a rejtélyes esetek előtt, miközben a „szerv”, azaz a rendőrség természetesen teszi a dolgát – nem számítva ide a nemrég korrupcióval megvádolt egyedeit, hiszen az ilyen esetek szerencsére nem jellemzők hazánk rendvédelmi szerveinek tagjaira.

S ha már a „szerv”-nél tartunk, ide kívánkozik egy eset, melynek szenvedő alanya egy tisztességben megőszült úriember. Ő – egy közterület felügyelő jóváhagyásával pár percre megállt autójával egy amúgy nem tiltott helyen, ám mikor kijött az üzletből, egy másik felügyelő megbüntette. Ő rámutatott az előbbi úrra, mondván: „az ön szerve hagyta jóvá, hogy itt megálljak”, erre az illető a lába közé nyúlt, s vigyorogva azt mondta: „Az én szervem itt van!”. A mellette álló kolléganője pirult el helyette, miközben az idős úr elképedve állt.

Szóval van még mit tanulni illemből a lakosságnak, de a „szerv”-nek is…


Debrecen - Eddig több mint négyezren osztották meg a Facebookon a Kálvin téri „sztorit”, mely szerint csütörtök délután egy közterület-felügyelő vegzált, majd a terrorelhárítók meg is bilincseltek egy korosabb nőt, mert az szájkosár nélkül sétáltatott két kistermetű kutyát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!